Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske över gränsen men sånt är livet ibland

Vågar du ta chansen att dansa sista sista dansen?
Även om vi är fulla och yra vill jag se dig på alla fyra.
Senare fick hon smaka bamsen.


Hon va en nice brud som gav ifrån sig höga ljud.
Hon skakade och rös, jag bev nästa religiös.
När hon kallade efter gud.


Prinsessan på ärten gillar smisk på stjärten.
Det är få som får det att gå.
Det gäller att ha den rätta snärten.


I´m not bad to the bone or hard like a stone.
I´m just an average guy who likes to get high.
But lately i´ve been in the zoone.



Jag har en vision om riktig passion.
Men kärlek slutar oftast i svek.
Det är en mänsklig tradition.







Bunden vers (Limerick) av små tankar
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-27 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

små tankar
små tankar