Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag när vårsolen lyser


Vårskimmer

Vårsol

vackra moln

barn som skrattar

hundar som skäller

någon ropar ur det djupa



men ingen hör!




Fri vers (Fri form) av angela Täubert fd Jansson VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-02-28 10:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kan ropet vara "det du äger är ej ditt"?
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

angela Täubert fd Jansson
angela Täubert fd Jansson VIP