Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner våren..

Ser hur solens strålar tränger in genom fönstret, ser att det behövs tvättas men tar det sen.
Jag ser tecken på liv i min trädgård, krokusar efter väggen som letar sig fram.
Vintern kryper sakta tillbaka och bort, vintern går över till vår. Fågelkvittret är som ljuv musik.
Jag välkomnar värmen och ljuset,och hela min kropp spritter!
Om jag även fått hålla dig i handen under min promenad hade lyckan varit total.
Men kan man annat än le när de är så här underbart!
Livet är härligt ibland <3




Fri vers av Angel of love
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-02-28 11:15



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Underbara dagar att se fram... Njut av dem... Fint skrivet!
2013-02-28

  Lars Hedlin
Underbart kan man drömma sig bort till ett annat land eller tid ;) kram
2013-02-28

  Palett
Ja våren är något att se fram emot ! Bra text !
2013-02-28

    ej medlem längre
Skönt skrivet! Våren och livet är sannerligen på väg. :) Och att få hålla sin hjärtevän i handen är underbart. <3
2013-02-28

  ResenärGenomLivet VIP
Ja visst är det härligt...ut och njut...
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love