Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.youtube.com/watch?v=-uZlvKXnYU4 som inspiration


förtroendeundran ( choka )


helt egna tankar?


att vilja dela av dem?


att respektera


och vilja tala sanning?


ha förtroende


trots att det kan brytas lätt?



för att vi är människor?




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-28 14:52



Bookmark and Share


  Federico Romano
Har dålig tecknig, kunde ej kolla sången men kommer,
mycket är att fundera på..
2013-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran