Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en gång jag flyger

Ännu en gång jag flyger
och döden på mig smyger
En flygvärdinna ger mig ett stick
i magen mitt i prick

Med min egenhändigt medtagna spruta
får hon mina blodproppar att tjuta
Vi måste överge denna kropp
han är inte redo att ge upp

Visst är det väldigt mystiskt
men det är det som gör livet lustigt
För ett tag sedan var jag redo att dö
nu vill jag inte längre dö

Kärleken till livet har återvänt
dörren står öppen på glänt
Solen lyser utanför starkt
livet fortsätter helt klart




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-28 14:54



Bookmark and Share


  Schizooliza
Fint:)
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP