Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Likadido

Vi väntar alltid - tills du löpt ut. Det kommer att bli jobbigt de sista åren där, när höstmörkret inte längre bara kryper runt ute utan utan urskiljning kryper runt inne. Inget ont om 40-talister, 50-talister eller dylikt, alla är människor det vet jag - just därför kommer ni behandlas lika. Det är inte det att jag direkt önskar död åt en annan, men att ständigt behöva gå runt och slå sig lagom för pannan gör att det gamla hederliga: "för att det ska få plats måste det finnas rum" inte ter sig allt för skumt.

Om man är runt äldre än gatan så förstår man oftast lika mycket - noll - helt ärligt hur mycket koll har de äldre som aldrig vill vara sämre men ej heller ta första steget eller bränna eller dra i repet, för vad fan händer egentligen om man sticker ut - någon kärringjävel måste ju bara ring snuten, dra åt knuten och bränna säcken - fast det var deras vackra som växte: "växten, häcken".

Fan ta er i lagom doser som inte ens kan passa i ett par schyssta trosor - inte för att det är väsentligt men det är knappast ni heller mellan varven. Tack för mig, sa sparven. Över och ut.




Fri vers (Fri form) av Phantasos
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-02-28 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Phantasos