Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är på väg

Mina skor sjunker ner i snön
Solen lyser genom den tunna skogsdungen

På min pod spelas Oskar Linnros Annie Hall
Jag drömmer mig bort
Ser hur han sitter i skräddarställningen
och sjunger låten på Stora scen på Liseberg
lycka
smilbanden dras uppåt

De jag möter störs sig på hur glad jag är
men äntligen är våren på väg och det hörs




Fri vers (Fri form) av chirp
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-02-28 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

chirp
chirp