Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hong Kongs flygplats

Hong Kongs flygplats
bara en liten rast
Innan jag fortsätter min resa
känner mig trött men utan press
Det är så skönt att slippa jobba
känner en glädje som inte går att stoppa

Kroppen jublar och skriker vila
äntligen är du på vår sida
Hjärnans mål är uppfyllt
han som oss för lathet beskyllt
Men vi kände verkligen smärta
det var inget osant skit vi ville fjärta

Hjärnan borde oss förstått
han kände väl signalerna som kom utan avbrott
Men han lyssnade på försäkringskassan Reinfeldt och många andra
och började oss övriga att klandra
Men nu ger han oss semester och slutsnackat om hypokondri
känns som vi vunnit på lotteri




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-01 04:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP