Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför kom du inte..?

Jag står här mitt på gatan, låter regnet forsa ner på min kropp!
Kläderna klibbar sig fast,håret som jag försökt göra så fint som möjligt slickar sig runt mitt ansikte, sminket och mascaran rinner ner för mina kinder.

Tårarna blandas med regnets droppar.
Jag borde ha förstått att det var så här det skulle bli.
Jag borde aldrig ha kommit, inte trott på dina ord.


Varför kom du inte...?
Varför gjorde du så här...?




Fri vers av Angel of love
Läst 371 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-01 13:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man känner verkligen hur det skulle kunna kännas...ingen rolig upplevelse...
2013-03-01

  Lars Hedlin
En innerlig smärta infinner sig stark...varm kram ........
2013-03-01

  Maj-Lis VIP
Gör ont
2013-03-01

  Ole Sunnerfjell
En bekräftelse som kom i tid, som inte stal dina tillgångar och som lämnade ditt hjärta i tid endast med hög puls........Kanske
2013-03-01

  Ninananonia VIP
Sorgligt ...
2013-03-01

    ej medlem längre
Så sorgligt! Vem överger någon så där? Skickar en värmande kram. <3
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love