Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skriver poesi med mig

 

 

Dina kyssar genom spetstyget runt mina bröst

väcker vild åtro.

 

Förföriskt 

spricker jag

under

dig.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av wildrose
Läst 447 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-03-01 13:53



Bookmark and Share


  petter rost
Oj Rose, de här orden står skrivna i blod och guld:

Förföriskt
spricker jag
under
dig.

Tätare, mer laddad erotisk poesi har jag svårt att se för mej!
2013-10-11

    ej medlem längre
Åh så het skön!
Tack!
2013-10-09

  Eliza-69
härligt ;-)
2013-10-04

  Lars Hedlin
wow hett sensuellt
2013-08-30

    kivu
Stört bra.
2013-08-28

    ej medlem längre
Enkelt, precis de ord som behövs..
2013-08-18

  Beyond Eternity
Underbara ord! Bokmärker direkt
2013-04-21

    ADI Nehlin
vackert...
2013-03-21

  S.A.I. Steve Lando VIP
låt nektaren flöda
blomknoppen blomstra
2013-03-01

  Ole Sunnerfjell
Kärlekens intensitet; "burning flame"
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

wildrose
wildrose