Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till en jag saknar


En vän

En dag för länge sedan
Vid frukostbordet sa du till mig.
Det hade varit bättre om du varit far till mig?
Kanske orden ej föll riktigt så.
Men det var det jag hörde då!

Han sa det hade varit annorlunda
om du mycket tidigare min mor mött.
Känns som det vore bättre ni fått barn.

Men vår relation blev kort
Du rycktes allt för tidigt bort.
Sjukdommen som aldrig gick att övervinna.
Tumören som växte i din hjärna.
Fick dig, för tidigt försvinna.
Önskar vi haft tid att med tiden hinna.

Hinna att bli de vänner
vi var på väg att bli.
Men tiden gick fort vi hann inte med
Innan du i jorden sänktes ned.

Vill att du ska veta att jag tänker på dig nästan var dag
Vill du ska veta att jag önskar vi funnit varandra mer
Du och jag.
Men tid var för kort.
Du gick från oss bort.

Men du finns därinne
För alltid i mitt minne!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 302 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-01 16:15



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör så...
2013-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist