Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitter på en balkong

Sitter på en balkong
i ett annat land
Det är varmt och skönt
att åka hem är inte lönt

Smuttar på en kopp kaffe
njuter av den problemfria stressen
Strömmen har just försvunnit
men det gör inget

Det fläktar ändå härligt
så där lagom mycket, så man inte blir svimfärdig
Jag åker hem när vintern är färdig
då är värken i ryggen inte lika ihärdig

Och kanske orkar jag jobba en sista gång
slita och svettas till trasten glada sång
Men tänk inte på det nu
än har inte klockan slagit sju

Njut av dagen idag
i morgon är en annan dag
Finns ingenting mer att förlora
ingen kan dina problem förstora

Inte ens döden
om den nu knackar på
Så njut
och morgondagen förskjut




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-02 16:35



Bookmark and Share


  Schizooliza
Härligt skrivet:) tack!
2013-03-02

  Schizooliza
Härligt skrivet:) tack!
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP