Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl främling


Kul att du kunde komma på ett litet besök

Kul att hinna få lära känna dig

För det är inte varje dag som man får lära känna

en ny människa

Och du var både sympatisk och vaken

Mer än okej

En som man lätt kan börja tycka om

Så jag hoppas att du kommer tillbaka och hälsar på mig

någon mera gång

För gör du det så kan jag lova dig att visa dig allt som här är

värt att titta på

för att på kvällen ta dig med till ett ställe med mycket

vackra kvinnor och underskön sång

Så jag säger nog inte farväl främling ändå

utan på återseende

min nyfunna vän..

Ken Cassel
2/3-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 169 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-02 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel