Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvillingsjälar

Våra olika livsöden har fört oss samman.

Våra hjärtan känner att de kan slå för varandra.

Våra läppar emot varandras ger oss energi.

Våra fingrar sammanflätade ger oss trygghet.

Våra själar är tvillingar för oss..





Fri vers av Angel of love
Läst 650 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-02 23:14



Bookmark and Share


  Nina.H
Lycka är att hitta sin tvillingsjäl,
vackert kärleksfullt!
2013-03-04

    ej medlem längre
Så vackert!
2013-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvligt fint skrivet...
2013-03-03

  Lars Hedlin
Underbara rader som ger en fin känsla...Om liknande öden som sammanflätar vackra själar...Applåder och Bokmärks ;)
2013-03-03

    ej medlem längre
Vackert och underbart! Hjärtat slår... <3
2013-03-03

    ej medlem längre
vackra är dessa själar
2013-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love