Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet: 1 mars:Startskottet gick för vapenamnesti


Vapenamnesti äntligen ett klokt drag av staten

Vapenamnesti äntligen ett klokt drag av staten
13 000 vapen kom in förra gången av bara farten
Jag blir så förvånad
Att olagliga vapnen kan bli förlåta

Ett positivt skott
vilken vinstlott
För polis och oskyldiga människor
som nu slipper bli träffade av en av dessa vapens kulor

Kriminella skjuter sällan på oskyldiga medvetet
för de flesta tjuvar har också en viss ansvarsfullhet
Men när väl ett skott har avlossats
kan rikoschetten själv slåss

Nu kommer massor med vapen
inte behöva tänka på den lagen
Endast sova i godan ro
utan att skapa oro

Ibland när pengar inte är inblandat
kan regeringen fatta ett beslut som är humant
Man önskar de kunde göra det oftare
även flyga och titta på topparna

Framtiden får förtälja
om de tänker sälja
Dessa vapen till Indien
för en billig penning










Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-03 08:01



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Haha, jag gillar bäst
knorren på slutet :D
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP