Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndagsmorgonen...

Vaknar av morgonens stillhet, sträcker ut mig i sängen.
Lyssnar till fågelkvitter utanför, längre bort hör jag kråkans kraxande.
Hör grannens bil komma, de är hemma nu från sportlovets semestern.
I morgon är det en ny vecka, en dag närmare nästa vecka, och nästa.
Snart kommer man kunna höra en humla surra vid fönstret, snart känner man varma vindar.
Men nu njuter jag av värmen i min säng och en härlig morgon.
Doften av kaffe gör att jag snart måste gå upp.

Önskar er alla en fin söndag <3




Fri vers av Angel of love
Läst 450 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-03-03 08:38



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Hoppas du har en fin söndag :)
2013-03-03

  Lars Hedlin
Underbart...Önskar dig det samma ;) kram
2013-03-03

  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig morgon...ha en fin dag du också...
2013-03-03

    ej medlem längre
Härlig morgon att vakna på. :) Ha en underbar söndag du med! <3
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love