Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 1 mars: Ahtisaari : Ge fredspriset till Burma (På bilden fängslade barn i Burma)


Fredspriset till Burma

Fredspriset till Burma
nä nu vill jag gorma
Ska vi först göra något oförlåtligt
för att sedan bli förlåten

Och mer än det belönad
för vad
Det känns som en skröna
är det rätt att döda

Fredspriset ska gå till någon
som gör något åt andras svårigheter
Inte till någon som gör dåligheter
och sedan bara slutar med sina dåraktigheter

Hur skulle det se ut
om alla i hela världen
Skulle få
fredspriset till slut

När vi dör
då sätter vi ingen i nöd
Så varför inte ge alla döda
fredspriset till slut




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-03 09:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP