Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 3 mars: Bergström: Han upphävde allt vad vi trodde oss veta (Läs artikeln) Johan Olsson bevisade idag att även jag kan ha fel :)


Johan Olsson VM-GULD

Johan Olsson
vilken sol
Idag
en gulddag

Inte många förstår
att det inte går
Att göra vad du gjorde idag
det är omöjligt alla andra dar

Att åka alldeles ensam
utan någon gemensam
Och ändå hålla farten
och samtidigt behålla kraften

Att hålla undan för vargflocken
som kommer jagande i nacken
Det är så otroligt
roligt

Att jag får ståpäls
över din orädsla
Att du tordes köra så ända in i mål
bevisar att du är gjord av svenskt stål

Tror alla gamla idrottsmän är chockade
över att du inte med väggen krockade
Men till er som aldrig tävlat
vill jag bara meddela

Detta var ett bragdguld
jag vill inte bli motsagd
Detta kommer aldrig hända igen
idag behöver jag andas oxygen

Detta var miraklet i Val Di Fiemme
två underbara spännande timmar
Jag gråter av glädje
och gratulerar

Idag är jag stolt svensk
och inte glömsk
Den här dagen
glömmer jag aldrig








Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-03 16:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP