Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i mitt hjärta finns du


i mina drömmar kommer du, om och om igen.
i mina tårar förminner jag dig.

i verkligheten vet jag,
att vi är som natt och dag.

och
att om vi skulle starta ett liv ihop igen,
så skulle himlen rasa ner på oss
och krossa oss brutalt, därunder
igen.


förkrossad,
är nog det rätta ordet för hur jag kände när vi gick olika vägar.
förudmjukad,
är nog det rätta ordet för hur jag kände när jag förstod att du har ljugit för mig, så många gånger.
förundrad,
är jag att jag fortfarande är kär i dig





Fri vers av Sophie Af Löfwing
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-03 19:38



Bookmark and Share


  Primulan
Ja du, kärleken äro svår! Totalt ologisk och helgalen.
Tyckte du beskrev det bra !
2013-03-05

  Ericafika
jättefin!
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Sophie Af Löfwing
Sophie Af Löfwing