Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår förbjudna kyss

Vi omfamnar varann.
För en kort stund blir vi ett.
Inför varandra är vi trygga och kärleksfulla.
Våra ögon möts och vi låter våra läppar nuddas, en puss.
Vi ser och känner hettan, vi trycker oss närmare och våra läppar möts igen i en het varm kyss.
Våra tungor som leker och våra händer som smeker.
Tiden är inte på vår sida.
Låt minuterna bli långa,
för nu är varje sekund tillsammans viktig.




Fri vers av Angel of love
Läst 465 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-03 20:01



Bookmark and Share


  Nina.H
Passionerande hetta som
bara du kan beskriva!
2013-03-04

    ej medlem längre
Vacker bild
i minnet
Tiden stannar
läppar möts

Underbart skrivet
:) <3
2013-03-04

  Lars Hedlin
Du skriver med en vacker hetta och passion...;)
2013-03-04

  M M Mannheim VIP
Tack för att du väcker ett ljuvligt minne...precis som du beskriver i din dikt.
2013-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love