Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag bara vet


Så jag går

Så jag går,
blivit bländad av ljus
och knuffad.

Lämnar de som vände bort,
för innerst inne
visste jag att det är så det är.

När man givit allt,
så finns det inget kvar.
Så jag går.




Övriga genrer av riverenvackerdröm
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-03 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm