Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hur du gjorde

Jag trodde det var verklighet.
Så nära och hur du gjorde.
Dina säkra händer rörde vid mig.
Hemligheter delas,
jag finns för dig.

Helt vitt.
Väggen intill min säng är vit.
Det är allt jag ser.
Och hur min verklighet
försvinner.

Kyss mig aldrig igen.
Gör det på riktigt.
Lämna mig inte i en dröm.
Finn din väg hit.




Fri vers av riverenvackerdröm
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-10-23 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

riverenvackerdröm
riverenvackerdröm