Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dags färd

Dagen rinner
ur bläckets flod

och när solen
slår upp boken

flyter öden
över vita sidor

och jag ser
en ibis flyga

med fjädrar
av natteld

över Rorschachs
växande deltaland





Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-04 06:01



Bookmark and Share


    lenakarin
Att beskriva-skriva verkligheten..
Skapar man den då??
Fjädrar av natteld var underbart att läsa, smakar på formuleringen..
Roschachs knyter ihop till bläckets flod.
Floder-flyter-deltaland och, som alltid, vattnets rörelse.
Fin text!

2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP