Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ligger kvar underbart bra

Ligger kvar
underbart bra
Tittar i taket
under täcket naken

Funderar igen
i min säng
Ska jag gå upp
sträcker min kropp

Ser ut som en katt
en yrvaken sort
Tänker åter
att livet tillåter

Mig ligga kvar
kanske jag ska
Sova ett tag till
lägger mig still

Ögonen blundar
drömmen stundar
Där är jag rik
och frisk

Vaknar
med ett ryck
Studsar upp
snabbt

Penisen skriker
ont i skrevet
Pissa
kissa

Du måste tömma
allt ur din gömma
Strålen skjuter
Ut, jag njuter

Skönt
stön
Tömmer
pungen

Härligt igen
sömnig igen
Stapplar tillbaks
ögonen sänks

Till sovandets palats
semesterns plats
Ingen klocka
klockan åtta












Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-04 07:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP