Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skrivet ord behöver aldrig dö

Det skrivna ordet
Behöver aldrig dö
Om det är ett tillräckligt bra visdomsord
Men vi sviker det ofta
Om det är ett tillräckligt bra visdomsord




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-04 08:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP