Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiss

du är en skiss i öppna andetag

mellan veners strömmar tar dina skuggor form

 

du är tårar- frusna likt skuldrors vingar

smältande ur hjärtats förgreningar

 

du är en cirkel, en sol

en första pust över vattenytan

 

jag blundar, jag vill falla, brista

för det som är ljus i mig

för det som är djupt

vaket

älskat

 

för det som är ljus i dig

längtat

buret

nära

 

 

 

 




Fri vers av Zachrisdotter
Läst 327 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-03-04 14:44



Bookmark and Share


    ej medlem längre
oerhört vackert.
2013-03-08

  glasblåsarblå
Skört och vackert berättat om smärta och längtan.
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Zachrisdotter
Zachrisdotter