Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det förflutna...

Det svåraste som finns är att släppa det förflutna.
Livet rullar på men det där som hänt tidigare ligger alltid kvar.
Även om man försöker glömma så finns det nån annan som minns det,som inte låter en gå vidare.
Det finns mycket jag vill glömma men som inte går att radera.
Sånt man får lära sig leva med.

Det förflutna behöver inte vara dåligt, för det är där du samlat dina erfarenheter det som gjort dig till den du är idag.
Och du är underbar precis som du är.
Man får helt enkelt leva i nuet med det förflutna i bakhuvudet.




Fri vers av Angel of love
Läst 285 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-03-04 14:54



Bookmark and Share


  Ole Sunnerfjell
Visst är det som du beskriver. Det negativa ligger på skärbrädan med kniven. Antar att det är som fobier att situationsutsätta sig, men där den närvarande källan ger motsatsen till det tidigare upplevda.
2013-03-06

  Lars Hedlin
Mycket insiksfullt........!
2013-03-04

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord...
2013-03-04

  Änglaögon
Så rätt har du i dessa rader.
2013-03-04

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så är det! Livet har mycket att ge trots det svåra i det förflutna! Bra förmedlat!
2013-03-04

    Ken Cassel
Så är det vännen!

Applåder :)

Kramar..
2013-03-04

    Max Poisé
Vi människor har en tendens att fastna i drömmar. Vi kan till och med blanda ihop dem med ett nu..Det blir tillslut ett destruktivt beteende. Är det kärlek så skapas stalkers, är det vänskap skapas ovänner. Tyvärr måste man lära sig den hårda vägen.

En viktig del i livet är just att kunna gå vidare. Oavsett om någon gått bort eller om andra tragedier inträffar. Vi måste efter vår individuella sorgetid lyft huvud och axlar mot skyn och titta framåt.
2013-03-04

    ej medlem längre
Mycket berörande och fint. Mer än du kan ana.. <3
2013-03-04

    ej medlem längre
tänkvärt och bra!...
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love