Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten pojk

En liten pojk
knappt större än en sork
Hamnade hos doktorn
för att operera öronen

På väg till operationen
som en tradition
Blev han rädd
skrämd

Det brukar de bli
alla små kisar
Utan mamma
är de känslosamma

Utanför hissen
sprang han som katten
För att slippa natten
och slakten

Men systrarna fann honom
i ett rum
Med handdukar och lakan
rymningen blev pannkaka

Men han hade tur
doktorn var en sagofigur
Snällare än tomten
han förstod pojken

Gjorde honom lugn
inför det som var tungt
Operation gick bra
för den lille fyra-åringen




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-04 18:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inte lätt att förstå allt när man är liten. Det var ju väl att doktorn var klok och förstod.
2014-01-23

  Solitaire VIP
En rar berättelse
Som rimmar så där lagom
Och ger en hint om
Hur det var.
Gillar :)
2013-03-04
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP