Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Operationen väl överstånden (En liten pojk del 2)

Operationen väl överstånden
placeras den lilla pojken
I häktet fängelset
en säng med galler

Moster besöker
lämnar presenter
Cowboys och indianer
glädjen är enorm

En liten röd väska
får han också
Den skulle göra nytta
Innan han hann flytta


En stor bastant syster
gör att kisen lyssnar
Du får inte gå upp ur sängen
vill du pissa ringer du med sladden

Han nickar förskrämt
vilken oerhörd madame
Hon är nog elakare än pappa
men törs inget glappa

Leker med sina indianer
men saknar en lek vän
Hans cowboys behöver en lek chef
tittar på sänggrannen får en idé

Gallret på sängen är högt
men jag är 4 år
Tänker han tufft
klättrar sen upp

Kommer ut i ingenmansland
hälsar på grannen tar i hand
Vill du leka
pekar på sina cowboyers

Grannen skiner upp
Jag får dina cowboyers som min trupp
Sedan är kriget i gång
båda sjunger samma sång

PANG PANG du är död
men ingen lider nöd
De har bara barnsligt roligt
att förbjuda det vore otroligt

Men den bastanta kvinnan
kommer tillbaks i ursinne
Skriker jäkla unge
du lyder mig du är tvungen

Annars ska du få smaka riset
klättrar du upp igen får du priset
Den lille gossen skakar
av rädsla så det knakar

Blir pissnödig
ringer med sladden, onödigt
Ingen kommer
snart han omkommer

Måste göra något
annars blir det vått
Ser den röda väskan
han löser sin läxa

Det går att kissa i den
så han öppnar den
Släpper ut allt han har
det rymdes där som tur var

Stänger den fint
då kommer häxan in
Vad fan har du gjort
nu är det avgjort

Du får smaka priset
du vill ha riset
Fram med lilla stjärten
nu får du ont som attan

Aj AJ det gör ont
skriker pojken ömt
Räddningen kommer
i form av att mamma inkommer

Vad gör du med min son
skriker hon
Pojken förklarar
häxan bortförklarar

Mamman ryter
jag bryter av dig
Om du min son
lägger hand på igen











Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-05 06:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra diktat.
2014-01-23

  Solitaire VIP
Vilken tur!
Mamma...
Tänk hur det var då.
Och 'för mycket besök'
var inte bra, hette det.
Bra skildrat,
man ser genom dina barnaögon!
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP