Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om han (eller hon) hade fått.......


Politikern som aldrig fick........!

Politikern som aldrig fick

försökte införa rättvisa
ville vara ärlig

göra reformer som var FÖR folket
och hade en rimlig lön



Politikern som aldrig fick

gick i pension vid 65
med en rimlig ersättning
UTAN extra bonusar

jobbade för en bra vård
en bra arbetsmiljö

Bra jobb med bra löner
för både lokalvårdare och tjänstemän (¤)

en bra skola utan mobbing
med många lärare
och en RIKTIG läroplan

En realistisk immigration
med jobben som måttstock

en värdig A-kassa
för de olyckliga


Men, politikern som aldrig fick
han kom och se´n, han gick............

(¤) "lokalvårdare och tjänstemän" (exempel, kunde vara vilka yrken som helst..)


------




Fri vers (Fri form) av Mats Henricson
Läst 239 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-05 12:30



Bookmark and Share


  aol
ja verkligen, tänk om, så bra och klokt skriftat, det vore en dröm att få se en sån,
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska