Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt smultronställe...

Jag hade ett smultronställe, där bäcken porlade lugnt, där solen alltid värme där jag satt.
Skogen var närmaste granne, och ängen med alla blommor som doftade på andra sidan grusvägen.
Allt var tyst och fridfullt där.
Där vilade min själ, där samlade jag kraft.
Jag kände mig nära mig själv, jag var alltid lycklig där.
Kände en stor sorg när de sålde huset, blev som man förlorade sig själv!
Jag vill hitta ett nytt ställe som jag kan kalla "mitt smultronställe"






Fri vers av Angel of love
Läst 335 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-03-05 14:26



Bookmark and Share


  erkki
I en inte oväsentlig mening har du ett smultronställe här. Men jag förstår om du söker ett i mera fysisk mening. Det är livskvalitet att slå ner bopålar. Leta!
2013-03-06

    ej medlem längre
Vilka sålde huset?
Dina föräldrar?
2013-03-06

  Ninananonia VIP
Fint... jag tror att du finner det ...
2013-03-05

  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas du hittar ett nytt smultronställe...
2013-03-05

  Lars Hedlin
Känner med dig och känner igen mig....Du kommer hitta ett nytt vackert ställe ;) kram
2013-03-05

  Ole Sunnerfjell
Kände så väl igen mig. Men inte samma plats, har stugan kvar
2013-03-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Hoppas att du hittar "ditt smultronställe"...Fint skrivet...
2013-03-05

  Maj-Lis VIP
Kan riktigt känna hur du kände
och hoppas att du hittar ett nytt smultronställe
2013-03-05

    ej medlem längre
Alla behöver vi en plats där vi kan vara oss själva och bara må bra. <3
2013-03-05

  Nina.H
Åh, hoppas du hittar ett nytt smultronställe..
Tror vi alla har en sådan någonstans..
Fint skrivet!
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love