Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ångest har ett eget väsen..outgrundligt


lyssna noga ångest ( choka )


ångest, har du märkt,

du finns utan anledning:


har förlåtits,
skyller inte på någon

ruvar ingen hämnd
vill aldrig skada någon

ser mening med liv-
är inte rädd för att dö

får tids nog smaka
dödens smak, väntar tills dess


ångestförlamad-

en normal del av livet?

var går gränsen-

när skall man bli orolig?


om skapandekraft

är Djävuls djupa källa-

följer ångest med bytet?




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-03-05 17:02



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
själens källor är
vackra skiktmålningar

varje målning
sammanhörande med
helheten
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran