Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad till min älskade katt jijji R.I.P


Saknaden efter ens bästa vän

Du var mitt hjärta , du var mitt liv.
Nu finns du inte här längre och tryggheten försvann.

Jag söker och söker dig men innerst inne vet jag att jag aldrig kommer hitta dig.
Jag väntar i smärta men måste gå.

Varför just här?
Varför just nu?

Du väntar nog på mig, släpp taget.. känn dig fri.
Mitt hjärta i tusen delar och du står i mitten .
Du var min älskling, du var min vän, du var mitt hem.

Nu är det endast minnen kvar.
Jag känner din varma päls mot min hand, vibrationerna från ditt spinnande, Dina levande gröna ögon, Ditt rossliga lilla läte.

Jag vet att jag måste gå men jag vill bara stanna.
Stanna tiden. Stop. Spola och uppleva allt i evigheter.

Hur ska du kunna gå vidare om inte jag kan gå vidare?
Hur ska du kunna må bra om inte jag mår bra?
Jag väntar i smärta men vet att jag måste gå.

Rädslan blåser till storm och jag vill inte lämna dig, Men stormen är lika verklig för mig som den är för dig.
Jag Älskar dig men måste gå.
Jag Älskar dig men måste släppa.

Jag väntar i smärta men vet att jag måste gå.

Du var mitt allt... du var mitt allt, Min Älskade Jijji.




Fri vers (Fri form) av virvel_storm
Läst 380 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-05 17:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör så mycket, denna. Smärtan i att förlora sin bästa vän känns.
2013-03-05
  > Nästa text
< Föregående

virvel_storm
virvel_storm