Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag ser,men ser inte.


Anledning till att hata en levande staty.

du kommer instormandes i rummet...
du slår ner lampan som förlorade ljuset av krachen i golvet.

du titta på mej med självmord i ögonen.
du skriker både utanför och innanför.

jag bara ser på dej....
inget att göra inget att säga.

bara hör hur du skriker... skriker av din ilska och din sorg. men sorgen syns inte lika mycke... den e mer innanför din tröja.. bakom alltinget... bakom dina ögon.



jag ser rakt igenom dej.
jag ser minsta tanke , till och med den största.
jag ser hemskaste tanke, till och med den underbaraste.

jag ser allt.




när du står där och bara skriker... när du slår och bara sparkar.
jag hör ,men jag hör inte.
jag ser ,men jag ser inte.




förlamad och hjälplös...
ser jag ditt självmord bryta ut.








Fri vers av virvel_storm
Läst 477 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-14 20:29



Bookmark and Share


  Marriz
BRaaaaaaaaaaaaaavoo!!! Sa ju att du hade orden i dig!! skparsjäl natti!! :D
2007-06-15
  > Nästa text
< Föregående

virvel_storm
virvel_storm