Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fångad i sina balettskor.


oh,det börjar med henne
nej,det slutar med henne

hennes tankar.. hennes ord.
just det allting slutar med ett placebo mord.

hon dansar en balett dans på sina bara tår,
och märken på hennes fötter där orden slår.

hon är fångad i balettdansen
hon blir fångad i balettskor

blodet rinner ner
blodet rinner upp
blodet e rött
bloodet e blått

blodet på hennes balettklänning
jaa allting slutar med ett osynligt placebo mord
fångad i sina balettskor.









Och historian fortsätter med ”henne och hennes balettskor”
jodå historian fortsätter...
med torkade rosor och ett placebo mord.


balettskorna som dansar till nattens musik
rosorna som vissnar till dödens publik.

blodtårar av smärta blir till en stor våg,
och dansandet blir framför ett tåg.

en kvinnas skrik blev till musik..
musik som dansar över spåren

och publiken blev dom tomma människorna på tågen.




Fri vers av virvel_storm
Läst 461 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-08-01 15:47



Bookmark and Share


  Robin V
"blodtårar av smärta blir till en stor våg,
och dansandet blir framför ett tåg.

en kvinnas skrik blev till musik..
musik som dansar över spåren

och publiken blev dom tomma människorna på tågen."
- jäkligt vasst! Ett mörker helt i min smak.
2013-09-27

  Marriz
kanske dansen in i döden...
jättejättefint iallafall... orden hamnar på exakt rätt plats. Du är jättebra på de här natti! ^^
2007-08-02
  > Nästa text
< Föregående

virvel_storm
virvel_storm