Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hjälp mej.


ska jag välta en bil för att ändra på era tomma blickar?

va ska jag göra för att ni ska förstå??
vad ska jag göra för att få hjälp?
jag försöker med allt..

jag skriker.. jag gråter... jag viskar ... slår sönder ett glas.

ska jag behöva välta en bil för att ni ska förstå?
förstå och hjälpa mej...
säg nått till mej... ändra era tomma blickar.
bara reagera på nått o gör nått åt det..

hjälp mej.










Fri vers av virvel_storm
Läst 389 gånger
Publicerad 2007-06-05 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virvel_storm
virvel_storm