Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Läs, tänk, bestäm


Min eller din uppfattning?

Vad ska man säga? Till sina nära och kära?
Att man vill dra och slippa det dära?
Du vill dit men du hittar ju fan inte ens hit.
Kom igen din skit ta tag i ditt liv och gör nått vettigt av din tid.
För liksom allt har sitt slut och det är bara du som kan bestämma hur ditt ska se ut.
Du som sitter och ber.. Fattar inte du att det är det enda du ser?
Visst du kan tro hur mycket du vill, men fastnar du där kommer ditt liv stå still.
Som alla varelser har vi våran tid det gäller bara att hitta sitt liv.
Droger,tobak,sprit du tror att du hittat ditt liv, men om du öppnar ögonen märker du att allt det där slutar med bara en jävla massa skit.
Visst det är kul nångång men låt det inte bli varje gång, jag lovar jag svär för jag har själv vart där.

Fan allting känns så jävla lätt att bara skriva ner, men i det verkliga livet så är det så mycket mer.




Fri vers av virvel_storm
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-27 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virvel_storm
virvel_storm