Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ju allt

Ge mig droger, ge mig knark för jag vill fan ha allt!
Förstör ditt liv, kasta bort din tid.
För jag vill aldrig mer komma hit.
Ångesten får dig att känna dig rå, men vänta en stund för ruset slår nu på.
Du är bäst i hela världen men vart fan ska du ta vägen?
Du har kul, springer runt men efter ett tag känns allting bara tungt.
Så kör hårt för efter en stund försvinner allting som känns så jävla svårt.
Allting löser sig det är nått du bara får för dig.
Du vaknar och tycker allt är ren fucking pina så varsågod nu drar du din lina.
Yes fan! Det här fixar sig! För just allt handlar ju bara om dig.




Fri vers av virvel_storm
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-27 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virvel_storm
virvel_storm