Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syra





Anatomiskt omöjlig
och snetänd
rör mig ostadigt
och börjar svamla

animaliskt rörlig
och nytänd
rör mig från en tripp
till en annan

astraliskt möjlig
och utsänd
rör mig pulserat
och förvandlas

autentiskt ärlig
och omvänd
rör mig djupt
och börjar andas

asymetriskt salig
och nylärd
rör mig från kosmos
och landar

långt från kaos
form
och andra




Fri vers (Fri form) av Mamut
Läst 281 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-03-05 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mamut
Mamut