Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blunda och känn...

Om du blundar,känn då mina smekande ord av kärlek, kärleken från mitt hjärta.
Om du lägger din hand på mitt hjärta känner du hur starkt det slår när jag tänker och känner dig.
Öppna sen dina vackra ögon och spegla dig i mina.
Låt min kropp få slingra sig runt din midja.
Och låt mig sen visa dig vad kärlek är.




Fri vers av Angel of love
Läst 354 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-03-06 12:51



Bookmark and Share


  Piann VIP
Vacker och kärleksfull poesi.
2013-03-11

  ULJO
Blundar och känner kärleken
2013-03-08

  JanShaman
"Om du lägger din hand på mitt hjärta känner du hur starkt det slår när jag tänker och känner dig" å så vackert och kärleksfullt...tack Angel!
2013-03-07

  ResenärGenomLivet VIP
Sensuellt och vackert...
2013-03-06

    ej medlem längre
ljuvlig text....
2013-03-06

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Så varm innerlig kärleksfull dikt....jättefin!
2013-03-06

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-03-06

  Lars Hedlin
Vackert ömt kärleksfullt ;)
2013-03-06

  Ole Sunnerfjell
En låga som brinner och som alltid varsamt skall matas för att evigt vara a "burning flame"
2013-03-06

    ej medlem längre
<3 Blundar och känner... Och ler när jag öppnar ögonen igen. :) Mycket vackert och kärleksfullt skrivet.
2013-03-06

    ej medlem längre

Mycket varm och Kärleksfull
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love