Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det här är en dikt och inte mitt självmordsbrev, men det kunde vara ett självmordsbrev från någon mobbad någonstans i Sverige........t.ex han jag skrev om i dikten Med chefen på fel köl


Jag sitter ensam i mörkret

Jag sitter ensam i mörkret
gillar tystnaden det är så avklätt
Inte många röster i natten
och man slipper skratten

Är man trött på livet
och funderar på klivet
Vill man inte höra glädjeskriken
när man känner sig sviken

Vill inte påminnas
om att livet kan återvinnas
Man bara önskar
att livet inte grönskar

Tänker inte konstruktivt
man gör en inombords flykt
Till ett annat land ett annat liv
man har gett upp sin stil

Man är på väg att sluta leva
då önskar man inte överleva
Man blockerar allt gott
som något man avstått

Man ser bara ondskan
och känner ingen rädsla
För att dö
att livet överge

Man känner att döden är definitiv
därför vill man inte tänka mer på detta liv
Vill inget höra
inget får störa

Man har för djupa sår
omöjliga att läka inombords
Man har tänkt hundra gånger
på sin egen avgång

Det är genomtänkt
och bekvämt obekvämt
När man tar hoppet
ut över stupet

Är det punkt slut
allt blir tyst
Svart som natten
GAME OVER












Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-03-06 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP