Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finn ett fel

Meh ååh! Förlåååt då!




Fri vers av fröken ek
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-06 19:21



Bookmark and Share


  Ira Y
hahaha! Klart det finns inget!
2013-03-06

    ej medlem längre
Och medmänsklig blev du närdå? När du blev iq spelade roll?
2013-03-06
  > Nästa text
< Föregående

fröken ek
fröken ek