Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet: 6 mars: Riksdagen godkände Palestinaambassad


Behandlar Sverige nationer olika

Behandlar Sverige nationer olika
trodde alla i våra ögon var jämlika
Varför ska vi godkänna en ambassad
är det en bravad

Är det en nyhet
något som inte hänt förut
Ja det är klart det gäller Palestina
då behövs en tvättlina

Även om de existerat
hur länge som helst
På ett eller annat sätt
så har de ingen självklar rätt

Till någonting
men ett steg i rätt riktning
För Palestina är det
även om det borde vara en självklarhet





Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 125 gånger
Publicerad 2013-03-07 04:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP