Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet: 6 mars: Tusentals får lämna Vattenfall


Nu flyger pengarna igen

Nu flyger pengarna igen
känns det igen
Nu är det vårt stolta Vattenfall
som aviserar sönderfall

2500 personer får foten
inte alla här i norden
Vansinnesaffären, köpet av Nuon
gör förlusten enorm

97 miljarder kastades ut
nu behövs stora sparbeslut
15 miljarder i förlust på fyra år
Sveriges sämsta företagsköp många påstår

Vem är ansvarig för detta dåliga köp
politikerna var informerade om detta snabbköp
Men de kröp ovetande omkring och söp
eller skickades pengar till en paradisö

Men nu vill Vattenfalls ledning understryka
att de kommer sköta detta som en kyrka
Nedskärningarna kommer ske med ansvar
säger de som ett billigt försvar

Erkänn att ni är värdelösa
odugliga färglösa
Ljugande dumskallar
misslyckade klantskallar

Om ni vill bevisa något
ta tåget
Lämna vattenfall
utan fallskärm

112 miljarder har ni sopat bort
På en tid så jävla kort
Och regeringen jagar sjuka med cancer
för att hitta några ören, ger dem inga chanser

Och där sitter ni och pratar om ansvar
Samtidigt som ni bedrar svenska folket och dess natur
Sluta snacka skit och stick
Era ord bär ingen tillit







Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 126 gånger
Publicerad 2013-03-07 05:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP