Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRE AFORISMER OM TID

Ju äldre man blir, desto snabbare känns det att tiden går!

Den förgångna tiden får man inte tillbaka!

Det finns tid i nuet!

© Heikki Hellman 2006-03-28




Övriga genrer (Aforism) av Heikki Hellman
Läst 431 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-03-07 06:09



Bookmark and Share


  Nina.H
Varje minut som tickar är förgången,
varje sekund blir du äldre, nuet står
aldrig still. Bra skrivet!
2013-03-07

  Sofhia Wirström
jo det där om tiden
trots jag endast 35 år fyllda äro
känns det att tiden går fortare nu
än när man var "liten".
Tiden som gått är minnen blott :)
tiden i nuet ack så viktig att ta tillvara på

bra aforismer :)
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman