Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Telefonsamtal


Vardagliga ting!

Jag hade ett telefonsamtal här om dagen.

Det handlade om pengar och vad man med dem gör.

Efter ett tag blev det nästan ett gräl.

Men båda ville egentligen väl.

Många hårda ord fälldes.

Tror ingen av oss ville varken ge eller säga dem?

Telefonen lades på och det blev tyst.

Efter en tid ringde den igen.

Allt var ordnat till det bästa.

Jag sa du är bra på att skälla och låta arg.

Svaret jag fick, får mig skratta så här i efterhand.

Du inte så djävla god du heller!




Fri vers av Lars Bergquist
Läst 267 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-03-07 08:07



Bookmark and Share


  mysing
:)
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Lars Bergquist
Lars Bergquist