Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kvinnans åldrar

 

 

 

 

bokmärkstunna lilla flickan:

Så roligt det ska bli när man  blir stor

då förstår man allting

 

 Livet log nådigt 

 

 

 

 

 

den unga kvinnan 

visste

säkert

 

Om man lever på och samlar erfarenheter

klarar sig själv

öppet sinnelag

modig barm

blir man skönt ärrad

och

vis

 

 

Livet  höjde ögonbrynen

log menande

 

 

  

 

ofelia i träsket

den ogenomträngliga vardagen

 

uppburen av 

en tolv piller stark

skinande  hedersvakt

 

 

 Livet sände uttråkade styrkekramar

 

 

 

 

 

plockar upp slängda cigarettpaket från gångvägar

räddar små  glaspärlor som trillat på golvet

sköter om djur växter släkt 

hennes tid är din och allas

pratar vänligt 

affärerna väntrummen torgen

håller ihop en liten bit av världen

 

 

 

Livet ler nådigt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av flygia
Läst 923 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-03-07 12:03



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Jag frågar inte ifall du är konstnär, utan ser att du är det i ordens penseldrag. En text jag läste flera gånger och fann nya aspekter, i ordspektrumet för var gång.
2013-03-14

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Klokt sagt och inspirerade tema bilder på kvinnas ålder,(är du konstnär) jag hittade bara en satir Perón format, en gång i tiden då kvinna var antigen Perón format antigen Äpplet.på mode. Nu vet jag inte vad för liknar kvinnor med mera?
2013-03-07
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia