Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Titeln är på skoj!


Lindansaren goes Dylan

She poured me a coffee,
I tried out my luck.
Glanzed at my new watch
and ordered a fuck.

She told me to get out,
I said don´t be a tease.
I guess I forgot the
stupid little \"please\".




Övriga genrer av Lindansaren
Läst 1038 gånger
Publicerad 2006-02-23 12:49



Bookmark and Share


  Ord
Instämmer.. KLOCKren !

såå braa Love this one !!!

blir både sparad å favorit !!

ååå önskar jag skrivit den själv....*hmm blir inspirerad ;-)*

tycker faktiskt att du träffat så rätt i rytmen hos denna,
att jag kan höra Dylan sjunga den... WOW!!

Tack!!

/ Crister
2006-03-09

    Siera
Klockren;)

Att ett ord kan spela så stor roll;)
2006-03-07

    Nils W
haha... strålande underhållande. och visst känns det som om det kunde vart Dylan.
2006-02-26

  josefina
haha, tank vilken skillnad ett litet please kan gora!
2006-02-24

  alfa VIP
Jag tycker att
hela texten är skoj!

Tonsätta?

Tack för denna!
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren