Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förlåt oss i himmelen men först upp på jorden


du sa
jag trodde jag förstod
du förväntade dig
jag avvaktade
du lät tiden bero
jag sa att jag var trött
du sov på soffan
jag sov på dagen
du kom aldrig hem

jag undrar vart jag ska skicka posten




Övriga genrer av Lindansaren
Läst 773 gånger
Publicerad 2006-04-30 00:09



Bookmark and Share


    Xena
Bara älskar hur du skriver!
2006-06-11

  Lindansaren
Karlar, Dan!? ;-)
Nu ska vi inte ta så mycket för givet........
2006-04-30

  DanSan
.


Jättebra skrivit och funderat!!!

över alla dessa uslingar till karlar!!!

ja usch denna väntan . . .




.
2006-04-30

  * Ammi *
vitögats sanning...?
2006-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren