Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
stilla i tysthet


nära vänner emellan

kom var mig nära,
utan prat
och allt det där
ytliga

håll käften!

andas möjligen mot mig
min hud
mina känsliga ställen
som du just lärt känna
för att du vill



inga ord

bara
det

jag inte kan leva utan



kom, min vän





Övriga genrer av Lindansaren
Läst 536 gånger
Publicerad 2006-08-24 00:20



Bookmark and Share


    Erika H
precis så
andas, var nära men tyst
låt ögon och händer tala istället
underbar dikt
erika
2006-09-06

    ej medlem längre
Delar andning, två blir ett.
2006-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindansaren
Lindansaren